DevFest – Code! Connect! Create! – 16. i 17. децембар

Google Developer Student Club (GDSC) Универзитета у Београду Вас позива да се прикључите DevFest-u. Овај изванредан догађај представља спој конференције и хакатона на коме ћете моћи да примените стечено знање.

DevFest Conference је посебно осмишљена за све нивое стручности – од студената до професионалаца. Конференција вам пружа свеобухватан увид у свет технологија, уз предавања која ће одржати стручњаци из индустрије. Посетите нас 2. децембра на Факултету организационих наука и имаћете прилику да чујете искуства, ставове и приче наших предавача. Са Маријаном Мијатовић упознаћете се са Flutter-om, младом технологијом која сваким даном постаје све популарнија. Од Јелице Цинцовић слушаћете основе Angulara и имаћете прилику да на практичним примерима увидите моћ овог радног оквира. Уз Валентину Симић сазнаћете какав утицај има OpenAI na E-commerce и како да га искористите да бисте заблистали. Наш гостујући предавач, Alexey Bykov, долази чак из Лондона како би нам пренео своја искуства са ExoPlayer-om и његовом применом у Андроид апликацијама. За све оне који трагају за послом или праксом, Марко Вучетић ће говорити о изазовима и трендовима на ИТ тржишту у Србији и свету.

DevFest Hackathon представља прилику да знање стечено током конференције искомбинујете са својом креативном страном. Подстичемо Вас да користите најновије Google- ове технологије како бисте креирали идеје и софтверска решења која решавају специфичне проблеме. Иако изазов хакатона сазнајете тек када дођете на такмичење, даћемо Вам тему за размишљање. Ове године ће задатак бити уско повезан са неким од 17 циљева одрживог развоја које прописују Уједињене Нације. Хакатон ће се одржати 16. и 17. децембра, а за израду решења имаћете 24 сата!

Закорачите у свет најмодернијих технологија, повежите се са стручњацима из индустрије И креирајте софтверска решења која одговарају стварним изазовима. Овај хакатон није само такмичење; он је искуство стицања знања, прилика за примену Ваших вештина и врата ка професионалном развоју. Региструјте се сада и упутите се ка својој будућности!

Како до пријаве?

Учешће на DevFest-u је потпуно бесплатно. Конференцију могу посетити сви заинтересовани, док се за хакатон могу пријавити искључиво студенти. Такође, учествовање на хакатону условљено је доласком на конференцију. Пријава за конференцију и хакатон је могућа преко следећег линка.

Како да допринесете DevFest-u?

Као што већ знамо, све је у доброј организацији! Из тог разлога су нам потребни волонтери који ће бити део организационог тима. Можете да дочекујете учеснике и скенирате QR кодове на улазницана или да се побринете о производима натуралних партнера (слагање, допуњавање). Циљ је да се сви осећају пријатно!

Шта добијате ако учествујете? Сертификат додељујемо свим волонтерима, за допринос и учешће у организацији догађаја! Чекамо ваше пријаве!

Ко смо ми?

DevFest конференција и хакатон организовани су заједничким залагањем Google DSC у Београду, Google DG у Београду и компаније SignAvatar.

Google Developer Student Club, University of Belgrade (GDSC) окупља све студенте заинтересоване за развој и допринос најновијим технологијама. За циљ има да својим члановима пружи прилику за развијање техничких и меких вештина кроз разне конференције, радионице и такмичења. Поред стицања знања GDSC тежи да креира и одржава заједницу која подржава наше различитости и креира савршену атмосферу за лични развој сваког члана.

Google Developer Group Belgrade (GDG) је заједница програмера, дизајнера И заљубљеника у технологију који су заинтересовани за учење и дељење знања о Google технологијама и другим релевантним темама. Ова група пружа одличну прилику за повезивање и умрежавање и представља вредан ресурс за свакога ко жели да унапреди своју каријеру у технолошком сектору.

SignAvatar je prevodilac govora na znakovni jezik i deo je kompanije Red!Tech. Мото овог стартапа је да сви заслужују једнак приступ комуникацији! Користећи најсавременију технологију за разбијање језичких баријера, оснажује особе са оштећењем или изостанком слуха да потпуније учествују у друштву, граде боље односе и постигну своје циљеве.

Нешто за крај

Како бисте сазнали детаљну агенду конференције и хакатона, пратите страницу догађаја. Уколико Вас интересују и друга дешавања које организује  GDSC запратите Инстаграм профил клуба и будите у току са најновијим приликама.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.