Circle U. Summer Schools 2022 – Позив студентима

Студенти Универзитета у Београду овог лета имају прилику да бесплатно учествују на пет различитих летњих школа унутар Circle U. алијансе.

Прва летња школа, Rethinking Global Health одржаће се на Универзитету Paris Cité од 4. do 8. јула и намењена је студентима докторских студија, као и младим истраживачима.

На Хумболтовом Универзитету у Берлину, од 30. јула до 6. августа одржава се летња школа From the Farm to the Fork, која је намењена студентима свих нивоа студија.

Трећа летња школа,  Evidence and Democracy in Times of Crisis, биће организована на Универзитету у Ослу, од 8. до 12. августа и намењена је студентима мастер студија.

Од 22. до 26. августа, такође на Хумболтовом Универзитету у Берлину, биће одржане две летње школе: Communicating Climate Science (за студенте основних и мастер студиа) и Reimagining Universities as Drivers of Sustainability (за студенте свих нивоа студија)

Учешће на летњим школама је бесплатно и укључује стипендију за пут и смештај.

Пријаве су отворене до 29. априла!

Више информација о конкурсу за учешће у летњим школама можете наћи на линку: https://www.circle-u.eu/opportunities/students/

Чланице Circle U. Алијансе су, поред Универзитета у Београду, следећи престижни универзитети: Универзитет у Архусу (Данска), Хумболтов Универзитет у Берлину (Немачка), Кингс Колеџ у Лондону (Велика Британија), Католички универзитет у Лувену (Белгија), Универзитет у Ослу (Норвешка), Универзитет Paris Cité (Француска), Универзитет у Бечу (Аустрија) и Универзитет у Пизи (Италија).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.