Онлајн панел дискусија „Завршавам Машински факултет, шта даље?“

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у сарадњи са компанијом „Loop“ организује онлајн панел дискусију „Завршавам Машински факултет, шта даље?“ у петак, 8. априла 2022. у периоду од 13:00 до 14:30 часова.

Студенти Машинског факултета имаће прилику да чују професионална искуства старијих колега запослених на различитим позицијама и у различитим областима машинства и из прве руке сазнају који су захтеви тих радних места, које вештине и знања би требало да стекну током студија, на које начине могу да се усавршавају али и на које проблеме могу наићи градећи своју каријеру.

Своја искуства на овом догађају поделиће са студентима:

  • Ратко Стојановић, директор фирме „ENGINEERS CORE”
  • Марко Милошевић, вођа тима за прој. опреме за тестирање електромотора за ел. возила у компанији „ZF SERBIA”D.O.O.
  • Александра Сретеновић Добрић, ванредни професор – Катедра за Термотехнику МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ
  • Срђан Цупаћ, руководилац погона машинског одржавања ЈКП БЕОГРАДСКИ ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА

Уводничар на догађају је проф. др Маја Н. Тодоровић, продекан за међународну сарадњу и докторске студије Машинског факултета, која ће се посебно осврнути на запошљавање машинских инжењера данас, као и прилике за стицање практичног искуства које Машински факултет пружа својим студентима у сарадњи са бројним компанијама.

Догађај ће модерирати координатор програма каријерне едукације Центра за развој каријере Милена Рајчевић. Око 60 минута на догађају резервисано је за говорнике, а након тога 30 минута за питања студената.

Пријављивање учешћа на догађају је обавезно и врши се путем ФОРМУЛАРА.  Рок за пријављивање је 30 минута пре почетка догађаја. Догађај ће се реализовати путем зум апликације а сви пријављени ће добити линк за приступ догађају путем електронске поште.

Овај догађај је први у низу планираних панел дискусија на тему „Завршавам факултет, шта даље?“ које ће студентима Универзитета у Београду представити различите могућности за наставак каријере након стицања дипломе, а који ће заједнички реализовати Центар за развој каријере и саветовање студената и компанија „Loop“.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.