Сајам послова и пракси JobFair – Креирај своју будућност! – 1. и 2. новембра

ЈobFair – Креирај своју будућност! 2021 је сајам послова и пракси намењен студентима и дипломцима природно-математичких и техничко-технолошких факултета. Ове године биће одржан 1. и 2. новембра. Услед епидемиолошке ситуације и ради безбедности учесника и посетилаца, JobFair ће се и ове године одржати онлајн, на сајту  www.jobfair.rs.

Организатори догађаја су непрофитне и аполитичне организације: Удружење студената технике Европе – Београд и Удружење студената електротехнике Европе – Београд.

Сајам је настао 2005. године на иницијативу студената волонтера и има за циљ повећање стопе запослености међу младима и задржавање стручног кадра у нашој земљи. Већ седамнаест година повезује студенте са најугледнијим компанијама и тиме даје младима могућност да граде своју будућност у Србији.

JobFair , поред Сајма на којем ће студенти бити у прилици да ступе у контакт са представницима компанија и сазнају више о пословима и праксама које они нуде, пружа прилику за развој вештина кроз додатни садржај: ДуБ – вињета: Онлајн програм:

  • „Панел дискусија – Пођи правим путем“ дискусија на којој се обрађују актуелне студентске теме, 16. октобра;
  • „LevelUp – Подигни ниво својих вештина“ семинар личних и професионалних вештина, 23. и 24. октобра;
  • TechTalk предавања о актуелним темама из струке, 1. и 2. новембра;
  • CV база – у било ком тренутку посетиоци могу оставити свој CV који ће бити прослеђен свим компанијама које учествују на пројекту.

Све активности су бесплатне и одржаће се онлајн на сајту jobfair.rs, на коме можете пронаћи и пријаву за LevelUp – Подигни ниво својих вештина.

Више информација на сајту www.jobfair.rs и друштвеним мрежама: Инстаграм,  Фејсбук и LinkedIn.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.