Poziv za letnju praksu – Narodna banka Srbije

Narodna banka Srbije i ove godine, u periodu od 1. jula do 31. avgusta, tradicionalno organizuje letnju praksu za studente završnih godina fakulteta u Srbiji, kao i za državljane Republike Srbije koji studiraju na fakultetima u inostranstvu.

foto: NBS

Na letnju praksu Narodna banka Srbije će primiti do 37 studenata treće, četvrte ili pete godine studija koji studiraju na visokoškolskim ustanovama akreditovanim od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta, a koji će završetkom studija ostvariti najmanje 240, odnosno 300 ESPB bodova.

Zainteresovani kandidati treba Direkciji za ljudske resurse i organizaciona pitanja pošanju putem imejla letnja.praksa@nbs.rs ili poštom, odnosno dostave lično na adresu Beograd, Kralja Petra 12, s naznakom “Za letnju praksu”, sledeće:

  • biografiju i motivaciono pismo,
  • originalno uverenje, odnosno potvrdu visokoškolske ustanove s podacima o godini studija i prosečnoj oceni, odnosno uspehu ostvarenom u toku studija (prevedenu na srpski jezik, za studente iz inostranstva) – ne stariju od mesec dana,
  • uverenje o državljanstvu Republike Srbije.

Rok za prijavljivanje je 21. maj 2021. godine, nakon čega će biti organizovana selekcija prijavljenih kandidata koji ispunjavaju osnovne uslove.

Tekst konkursa

podelite...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.