Armija traženih inženjera – mediji o Danu fakulteta

Gotovo svi mediji su propratili obeležavanje dve važne godišnjice Mašinskog fakulteta – 72 godine postojanja i 147  godina visokoškolske nastave u oblasti mašinstva.  Dan uoči svečanosti,  ekipa Jutarnjeg programa RTS-a je posetila Mašinski fakultet i u direktnom uključenju u program razgovarala sa dekanom, prof. dr Radivojem Mitrovićem o najznačajnijim rezultatima ostvarenim u protekloj godini.

Obrazovni program RTS-a i Prvi program Radio Beograda su  izveštavali sa svečanosti obeležavanja Dana fakulteta. Audio izveštaj u nastavku:

Vest o obeležavanju Dana Mašinskog fakulteta objavili su i zvanični portal Vlade Republike Srbije, kao i sajt Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

U tekstu pod naslovom „Armija traženih inženjera“ agencija Fonet navodi da je Mašinski fakultet svečano obeležio svoj dan, citirajući ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branka Ružića da su naučno-tehnološki napredak i ulaganje u nauku i tehnologiju kičma svakog društva, pa i Srbije. SO obeležavanju 72 godine postojanja Mašinskog fakulteta, izveštavale su i Večernje novosti, Politika, Tanjug i drugi mediji.

U tekstu pod naslovom „Armija traženih inženjera“ agencija Fonet navodi da je Mašinski fakultet svečano obeležio svoj dan, citirajući ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branka Ružića da su naučno-tehnološki napredak i ulaganje u nauku i tehnologiju kičma svakog društva, pa i Srbije. O obeležavanju 72 godine postojanja Mašinskog fakulteta, izveštavali su i Tanjug, Večernje novosti, Politika i drugi mediji.

podelite...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.