Стручна посета компанији „Aгроунија“ у Kрчедину

Студенти прве године мастер академских студија Машинског факултета, на Модулу за термотехнику, у оквиру планом и програмом предвиђених активности на предмету Расхладна постројења, посетили су прошле недеље компанију „Aгроунија“ у Kрчедину.

Након срдачног дочека и уводног излагања домаћина Николе Ненадовића о компанији „Агроунија“, уследио је обилазак целог расхладног постројења, Објашњења везана за командну и компресорску салу, техничку етажу у којој је смештена сва потребана опрема за одржавање услова контролисане атмосфере, машинску салу са опремом за секундарни расхладни круг, као и производне линије за прераду јабуке, студенти су имали прилике да чују од Стефана Дамњановића, представника компаније „Еко Електрофриго“ која је била задужена за пројектовање и извођење машинских инсталација.

Ова стручна посета обављена је по први пут захваљујући успешној сарањи  Кабинета за расхладну технику и компаније „Еко Електрофриго“. Посета је донаторски реализована на основу договора директора компаније „Еко Електрофриго“ и предметног наставника.

(Извор: Модул за термотехнику)

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.