Електронско евидентирање присуства настави за студенте ОАС!

Поштоване колегинице и колеге студенти,
као што вам је већ познато, присуство на настави се сматра обавезом студената. Сходно томе, предметни наставници и сарадници по правилу, сваки на свој начин, врше евидентирање вашег присуства на настави.
Да би се помогло што ефикаснијој евиденцији присутности студената, Машински факултет је омогућио студентима да се једноставном регистрацијом, коришењем својих студентских ID картица, приликом уласка и изласка у амфитеатарима „А“ , 208 и 216 електронски евидентирају и на тај начин потврде своје присуство на настави.
Електронска евиденција присуства студената, почеће у понедељак 9.3.2015.године и вршиће се oчитавањем ID картице на читачу приликом уласка у амфитеатар (пре првог часа тј. приликом првог уласка у амфитеатар) на предавања, односно на вежбе, и приликом коначног напуштања наставе (принципијелно после петог часа). Није потребно очитавати ID картицу приликом привремених или повремених напуштања амфитеатара.
Да би се ID картица могла користити за евиденцију, мора се персонализовати. Персонализација ID картица ће се обавити од 3.3. до 6.3.2015.године у периоду од 9 до 17 сати у просторији Библиотеке Машинског факултета. Наравно, поред електронске евиденције, сваки наставник може да води и своју личну евиденцију присутности на настави.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.