Промоција нове генерације дипломаца основних и мастер студија

На Машинском факултету у Београду одржана је Свечана промоција инжењера машинства и мастер инжењера машинства, који су дипломирали током протекле школске године. Младим колегама, дипломе о звршеним основним и мастер студијама машинства,  уручио је продекан за наставу МФ, професор др Љубодраг Тановић.

Честитајући студентима, продекан је изразио наду да већина младих инжњера већ ради и да су  у прилици да користе знања, вештине и компетенције које су стекли током студија на МФ. Међутим, додао је, време у коме живимо је време убрзаног технолошког развоја, што значи да се завршетком било ког нивоа студија процес вашег учења не завршава. Напротив, ви тек почињете да учите и  радите даље на свом личном усавршавању  како би  били спремни за технолошке изазове који су пред вама, истакао је проф Тановић.

Изразивши наду да ће веза младих инжењера са Факултетом бити настављена, шеф Студентске службе, др Драгољуб Бекрић позвао је младе колеге да се прикључе Алумни фондацији МФ. Нама је веома важно да знамо где сте, где радите, чиме се бавите и уверен сам да је то у обостарном интересу, нагласио је др Бекрић.

На свечаности која је одржана 6. децембра промосивано је 250 дипломираних инжењера машинства и 180 мастер инжењера машинства.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.