Пут младог предузетника – Сајам омладинског предузетништва

Привредни форум младих по други пут реализује пројекат “Пут младог предузетника” са идејом да мотивише, инспирише и подстакне младе у развијању сопственог бизниса. Пројекат је финансиран од стране Министарства омладине и спорта, а његов централни догађај, Сајам омладинског предузетништва, се одржава 21. новембра у хотелу Зира, са почетком у 11ч.

Сајам прати ток рађања једног успешног бизниса од идеје до тржишног успеха. Циљ који се крије иза оваквог концепта јесте да се млади у нашој земљи покрену ка идеји о развијању сопственог бизниса, али и да им се у исто време прикаже реална слика која стоји иза сваког предузетничког подухвата.

Посетиоци ће у току тродневног сајма имати прилику да у улози излагача виде преко четрдесет предузетника, представнике хабова, институција и компанија из области као што су иновације, ИТ и производња и прерада хране. Сви ће на једном место бити ту за сва питања и недоумице које једна млада особа може имати приликом започињања сопственог бизниса.

Поред излагача, посетиоци ће имати прилику да присуствују панел дискусији на тему “Иновације у својству савременог пословања”, предавањима посвећеним упознавању рада хабова и представљанима решења Case Study Challenge-a и одабира најбољих тимова.

Присуство је бесплатно, а добродошли су сви млади људи који желе да раде на себи, науче нешто ново и који виде себе као будећег младог предузетника спремног да се суочи са свим потенцијалним препрекама на путу који их чека.

Више информација о целом пројекту можете прочитати на pfm.rs или добити контактиратирањем организације на pr@pfm.rs.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.