Tрећи циклус студентске праксе за 170 студената

Универзитет у Београду – Центар за развој каријере у сарадњи са Министарством грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре позива студенте Грађевинског, Саобраћајног, Машинског, Електротехничког, Архитектонског, Рударско – геолошког, Факултета безбедности, ФОН-а, Правног, Математичког, Географског, Економског, Шумарског , Технолошко-металуршког, Биолошког, Факултета политичких наука да се пријаве за обављање стручне праксе у секторима и органима Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, јавним предузећима и стручним установама и агенцијама из ресора Министарства.

У трећем и последњем овогодишњем циклусу (новембар 2018 – јануар 2019.) планирана је реализација праксе за укупно 170 студената. Највише места отворено је за студенте техничких факултета Универзитета у Београду, а међу институцијама које су отвориле највећи број места налазе се „Аеродром Никола Тесла“, „Инфраструктура Железнице Србије“, као и сектори и органи Министарства.

Пријављивање за трећи циклус стручне праксе траје до 14. октобра 2018. (14. октобар у 23:59) и врши се искључиво електронским путем на порталу www.studenstskapraksa.com . Више о информација о условима пријављивања и отвореним местима за обављање праксе можете погледати у приложеном Позиву

Bookmark the permalink.

Comments are closed.