Letnja škola Arhus univerziteta iz Danske – AU Summer University 2021.

Otvorena je prijava za letnju školu Arhus univerziteta iz Danske – AU Summer University 2021.

Arhus univerzitet, sa kojim Univerzitet u Beogradu ima sporazum o saradnji, takođe je i jedan od partnera u okviru nedavno odobrenog projekta Erasmus+ programa, Evropski univerziteti, pod nazivom Circle U. S obzirom na partnerstvo sa Arhus univerzitetom, studenti Univerziteta u Beogradu koji budu zainteresovani za učešće u letnjoj školi biće oslobođeni plaćanja troškova pohađanja kurseva u okviru LŠ. Većina kurseva biće onlajn, a ukoliko se student odluči za kurseve koji se realizuju na Arhus univerzitetu, snosiće ostale relevantne troškove vezane za put u boravak u Danskoj. Studentima Univerziteta u Beogradu odobrena su 3 mesta za učešće u letnjoj školi bez plaćanja troškova školarine. Dodatno, za mesta za učešće za koja se ne bi plaćali troškovi školarine, mogu se prijaviti studenti Filološkog, Filozofskog, Fakulteta političkih nauka. Zainteresovani studenti ostalih fakulteta se mogu prijaviti za učešće u letnjoj školi, ali bi bili u obavezi da snose troškove školarine za odabrane kurseve.

Dodatne informacije o ponudi kurseva i načinu prijave kandidata i ostale relevantne informacije dostupne su na sledećem linku: https://international.au.dk/education/admissions/summeruniversity/welcome-to-au-summer-university/

S obzirom na činjenicu da je neophodna nominacija Univerziteta u Beogradu kako bi studenti bili oslobođeni plaćanja troškova odabranog kursa, najljubaznije Vas molimo da imena zainteresovanih kandidata dostavite na sledeću email adresu: stamlj@rect.bg.ac.rs , najkasnije do 25. marta 2021. godine.

podelite...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.