Летња школа Архус универзитета из Данске – AU Summer University 2021.

Отворена је пријава за летњу школу Архус универзитета из Данске – AU Summer University 2021.

Архус универзитет, са којим Универзитет у Београду има споразум о сарадњи, такође је и један од партнера у оквиру недавно одобреног пројекта Erasmus+ програма, Европски универзитети, под називом Circle U. С обзиром на партнерство са Архус универзитетом, студенти Универзитета у Београду који буду заинтересовани за учешће у летњој школи биће ослобођени плаћања трошкова похађања курсева у оквиру ЛШ. Већина курсева биће онлајн, а уколико се студент одлучи за курсеве који се реализују на Архус универзитету, сносиће остале релевантне трошкове везане за пут у боравак у Данској. Студентима Универзитета у Београду одобрена су 3 места за учешће у летњој школи без плаћања трошкова школарине. Додатно, за места за учешће за која се не би плаћали трошкови школарине, могу се пријавити студенти Филолошког, Филозофског, Факултета политичких наука. Заинтересовани студенти осталих факултета се могу пријавити за учешће у летњој школи, али би били у обавези да сносе трошкове школарине за одабране курсеве.

Додатне информације о понуди курсева и начину пријаве кандидата и остале релевантне информације доступне су на следећем линку: https://international.au.dk/education/admissions/summeruniversity/welcome-to-au-summer-university/

С обзиром на чињеницу да је неопходна номинација Универзитета у Београду како би студенти били ослобођени плаћања трошкова одабраног курса, најљубазније Вас молимо да имена заинтересованих кандидата доставите на следећу email адресу: stamlj@rect.bg.ac.rs , најкасније до 25. марта 2021. године.

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.