Гост МФ: Проф. др Carsten Gachot, Vienna University of Technology (TUW)

проф. Carsten Gachot/фото: Yоutube

Проф. др Carsten Gachot са Техничког универзитета у Бечу (TUW) боравиће од 7. до 11. маја у вишедневној посети Машинском факултету у Београду, где ће одржати два предавања по позиву. Планом посете предвиђен је и састанак  проф. Gachot-а са руководством МФ, као и обилазак лабораторија. Организатор посете је проф. др Александар Маринковић, ванредни професор Машинског факултета.

Предавање на тему „Laser as a versatile tool for high-performing engineering surfaces and materials´ microstructures for tribological applications“, биће одржано у понедељак, 7. маја у 13 часова у Свечаној сали 211.

Loss of lubrication in helicopter gears – How to prolong lifetime“ тема је другог предавања које ће бити одржано у среду, 9. маја у 13 часова у сали 514.

Након предавања предвиђена је дискусија свих заинтересованих са предавачем.

Више о предавањима можете погледати овде.

*****************************

O предавачу

Проф. Carsten Gachot je шеф истраживачке групе за Трибологију при „Institute for Engineering Design and Logistics Engineering“ na Vienna University of Technology (TUW). Више информација о госту, самом Институту Техничког универзитета у Бечу и публикацијама можете погледати овде и на адреси:

https://www.ikl.tuwien.ac.at/tribologie/team/head_of_research_group/

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.