Машински факултет на Сајму образовања у Лесковцу

Машински факултет у Београду представио је своје образовне капацитете и студијске програме будућим бруцошима на другом по реду Сајму образовања у Лесковцу.  Штанд МФ био је један од најпосећенијих, а матуранти лесковачких средњих школа и гимназија показали су велико интересовање за студије машинства.

Поред промотивног материјала намењеног будућим студентима, посетиоци су имали прилику да са на „лицу места“ информишу и о условима полагања пријемног испита, упису на факултет и самом студирању. Истовремено, у холу Културног центра Лесковац, где је сајам и одржан, приказана је и видео презентација о Машинском факултету у продукцији РТС-а.

На Сајму образовања учествовало је још 11 факултета и виших школа из Лесковца, Ниша и Београда.  Манифестацију је отворио градоначелник Лесковца Горан Цветановић.  „Намера нам је да током наредних месеци нашим матурантима на овај начин представимо високошколске установе на територији читаве наше земље Србије“, казао је Цветановић, с уверењем да ће студенти из ове средине успешно завршити факултете и „да ће служити за понос и свом завичају, али и вашим институцијама“.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.