Нови циклус програма праксе у грчким компанијама “Грчком иницијативом до радног искуства”

Под патронатом Амбасаде Грчке у Београду, Хеленско привредно удружење Србије у сарадњи са Универзитетом у Београду, четврту годину заредом организује тромесечну праксу за студенате у компанијама-чланицама Удружења. Конкурс ће бити отворен до недеље 11.марта 2018.године (до поноћи).

Програм под називом “Грчком иницијативом до радног искуства” намењен је студентима завршних година основних и Master студија који желе да стекну прва радна искуства и на тај начин побољшају своје шансе на тржишту рада. Кроз програм је до сада прошло преко 60 студената који су квалитет праксе у евалуацијама оценили високим оценама, а најбољи су по обављеној пракси добили посао.

Ове године у програму ће учествовати компаније: Alumil YU Industry, LG Hemija, Mercure Belgrade Excelsior Beograd, Kleemann Liftovi, Intelli, Junior, Eurofast global, Inos Balkan, Eurobank i Eko Serbia.

Пријављивање студената ће се обављати преко портала  www.studentskapraksa.com

Неопходно је да кандидати направе кориснички налог у зони за студенте. Студенти који су заинтересовани да се пријаве за праксу морају обавезно да додају на свом профилу биографију – ЦВ. После стандардних корака верификације налога преко е-поште могу да приступе бази пракси, у којој се налазе детаљни описи отворених позиција за праксу и дугме за пријаву.

Селекцију кандидата ће обављати компаније учеснице у периоду до 16. марта 2018. Програм праксе ће трајати од 19.марта до 15.јуна 2018.

Завршна свечаност и додела потврда о обављеној пракси студентима организоваће се крајем јуна месеца.

(Извор: Машински факулет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.