Конкурс EXIT фондације и НИС-а: Млади хероји Србије

EXIT фондација у сарадњи с Нафтном индустријом Србије, наставља вишегодишњу кампању „Youth Heroes” , која промовише позитивне узоре у друштву, по много чему другачије од оних који у данашње време добијају највећи медијски простор. Ово је трећи пут да EXIT и НИС  објављују конкурс Youth Heroes – признање за младе хероје Србије из укупно четири области: образовања и науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма и културе и уметности.

У Србији има пуно младих хероја који стварају у тишини и постижу велике успехе, освајају медаље на међународним научним такмичењима, унапређују своју локалну заједницу, стварају врхунска уметничка дела, осмишљавају креативне подухвате и успешне компаније. Само кроз промоцију позитивних узора можемо развити нове генерације које ће бити снага промена и створити друштво засновно на знању и креативности. Желимо да ови млади хероји буду амбасадори свих нас и да кроз своје личне примере представе будућност на делу.

Победници за 2017. годину биће проглашени у марту 2018, након чега ће им на свечаности проглашења бити додељена признања. Сви победници добиће улазнице за EXIT Авантуру (EXIT + Sea Dance Festival), поклон пакет од издавачке куће „Вулкан“ и курсеве за лично усавршавање ХР центра, а првопласиране у свакој категорији очекује и новчана награда у износу од 100.000 дин.

Конкурс је отворен до 18. фебруара 2018, а право  пријаве имају сви млади са држављанством Србије или са пребивалиштем на територији Републике Србије узраста од 15. до 30. година који имају посебна достигнућа, награде, признања из области образовања и науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма, културе и уметности. Кандидата може предложити организација, друга особа или се може пријавити самостално путем слања попуњеног конкурсног обрасца и фотокопије докумената који потврђују наводе из конкурсног обрасца као што су дипломе и уверења о образовању, признања и награде из области деловања, изводе из медија итд.

Конкурсни образац се може преузети на сајту www.youth-heroes.org  или на овом линку. Пријаве са попуњеним конкурсним обрасцем слати на exitfoundation@exitfest.org дo 18. фебруара 2018. године.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.