Групно спремање испита: Први час – Програмирање, 20. јануара

Студентски парламент Машинског факултета у сарадњи са Управом МФ и ове школске године организује групно спремање испита за студенте. Овај вид наставе студентима пружа могућност да још једном преиспитају своје знање, отклоне евентуалне нејасноће и лакше положе испит у првом испитном року. То директно доприноси и повећању пролазности на појединим предметима, међу којима су и Програмирање, Математика, Механика и Отпорност материјала.  Групно спремање испита у јануарском року одржаће асистенти из и студенти  које су са високом оценом положили предмет.

Први час вежби из Програмирања биће одржан у суботу, 20. јануара 2018., у амфитеатру А, од 12 часова. Вежбе ће водити асистент на Катедри за математику, Милош Вучинић.  О терминима вежби из Механике, Математике и Отпорности материјала, студенти ће бити благовремено обавештени.

Управа МФ је поздравила и подржала овај студентски пројекат, оценивши да се само заједничким залагањем наставника и студената може остварити основни циљ – подизање квалитета наставног процеса и ефикасност студија.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.