Недеља Bosch-a на МФ: Студенти Модула за ИИЕ набоље решили студију случаја   

Студенти МФ са Модула за индустријско инжењерство победили су на интерном такмичењу у решавању студије случаја на тему:  „Решење проблема мешања материјала на HS (holding spring) станици“. Своје решење представиће професорима и колегама у четвртак, 30. новембра, у сали 417, у 12 сати.

Такмичење је одржано почетком новембра у оквиру недеље компаније Robert Bosch d.o.o на Машинском факултету, а у надметању су учествовала четири студентска тима са различитих модула – индустријског инжењерства, производног и прехрамбеног инжењерство и термотехнике.

Сваки тим је имао задатак да кроз тимски рад представи најбоље решење, а победу су однели студенти са модула Индустријско инжењерство. Њихово техничко решење, које су израдили комбинацијом знања стечених током ОАС и алата и метода које изучавају на катедри, на набољи начин је потврдило квалитет образовања инжењера на Машинском факултету у Београду.

Компанија Robert Bosch победничком тиму пружа могућност за праксу и евентуално запослење у својој фабрици у Пећинцима.  Студенти ће већ почетком децембра обићи погоне те фабрике, где ће имати прилику да се ближе упознају са производним програмом и начином рада компаније.

Поред такмичења, током недеље Bosch-а на МФ организована су и  предавања о актуелним темама из различитих области машинства.

(Извор: Машински факултет)

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.