Маура Свини: Снага „скривених“ могућности

Свако има шансу да буде успешан лидер, који ће имати позитиван утицај и на људе у својој околини. Зато је важно да препозна своје способности, дефинише шта је то што га занима и уложи сав напор у развој тих „скривених“ могућности које поседује. Ово је основна порука Мауре Свини, успешног америчког адвоката, новинара и интернационалног мотивационог говорника, која је у среду гостовала на Машинском факултету у Београду.

Предавању су присуствовали студенти Машинског, али и других факултета Универзитета у Београду, а пристуне су поздравили продекан за међународну научну сарадњу МФ, проф. др Ненад Зрнић и проф. др Петар Кочовић, који је и најавио гошћу.

Гостовање госпође Свини биће упамћено по много чему. Највише по огромној позитивној енергији коју је „магично“ пренела и на студенте који су с великом пажњом пратили њено излагање о „софт скилс“ (меким вештинама),  као важном елементу успеха. Да би неко достигао максимум и себе изградио у стабилну и одлучну особу кључно је променти, пре свега, гледање на ствари, истакла је  она, охрбривши студенте да раде на томе да постану особе од утицаја и воде срећан и испуњен живот.

Након предавања госпођа Свини се задржала у разговору са студентима који су се још током њеног излагања активно укључили у дискусију, а потом је искористила прилику и да обиђе Машински факултет и ближе упозна студијске програме на којима се школују будући машински инжењери.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.