Промоција књиге проф. Ђуре Коруге – Хиперполаризована светлост

Сви они који желе да прошире своја сазнања из области фотонике и биомедицине, било из личних или професионалних разлога, могу да дођу на промоцију књиге “Хиперполаризована светлост – Основе нанобиомедицинске фотонике”, аутора др Ђуре Коруге, професора биомедицинског инжењерства и нанотехнологија на Машинском факултету у Београду. Представљање књиге заказано је за понедељак 30. октобар у 14 часова у Мадленијануму, Земун.

Књига је настала као израз потребе да се презентују и систематизују нова научна сазнања о биофизичким основама људског организма, као и да се прикажу нова техничка достигнућа из области биомедицинског инжењерства до којих су аутор и научна заједница дошли у протеклих тридесет година истраживања светлости, нанотехнологија и биофизичких основа наномедицине.

О књизи ће говорити, проф. др Љубиша Ракић, академик ( област медицина), проф. др Јован Шетрајчић, академик ( област физика/биофизика), проф. др Дејан Раковић ( област матеијали/биофизика), проф. др Милоје Ракочевић (област хемија/биологија), проф. др Сергеј Гуљар, академик (област медицина), др Биљана Лучић (област медицина) и аутор.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.