Златне дипломе инжењерима из 1967

Машински факултет Универзитета у Београду је најстарија образовнонаучна институција у Србији И регион, а у октобру ове године обележава 69 година постојања. Дан факултета је прилика да се истакну важни резултати које је факултет остарио у протеклом периоду, награде најбољи студенти, али и прилика за подсећање на раније генерације студената. Тим поводом биће одржано низ пригодних свечаности, између осталог и додела Златних диплома генерацији инжењера која је дипломирала 1967.. године.

Додела Златних диплома биће одржана у четвртак 26. октобра 2016. године на Свечаној седници Савета Машинског факултета. Користимо прилику да још једном позовемо све инжењере из генерације 1967. године, који се нису пријавили, да се јаве на адресу Факултета (Деканат, Краљице Марије 16, Београд) или на тел. 011/3370-350.

У оквиру обележавања Дана факултета биће одржано низ предавања и свечаних седница на којима ће бити уручене и награде најбољим студентима, а фирмама и партнерима захвалнице и плакете. Програм обележавања 69 година постојања Машинског факултета биће заокружен Свечаном академијом која ће бити одржана 28. октобра.

(Извор: Машински Факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.