Инфо дан: Еразмус+ Млади у акцији

Информативна секција¿Qué Pasa? и Vega omladиnskи centar позивају студенте на Инфо дан о Ерасмус + могућностима за младе, који ће бити одржан у понедељак 10. априла од 19 часова на Филолошком факултету у Београду.  Број места је ограничен, а рок за пријаву за Ерасмус+ инфо дан је до суботе, 8. априла у подне.

Програм ће представити Јована Дивац, координаторка Ерасмус+ пројеката у Вега омладинском центру и бивша ЕВС волонтерка, у сарадњи са ¿Qué pasa? тимом. Такође, биће речи о Европском волонтерском сервису (ЕВС-у), као и осталим пројектима које финансира ЕУ кроз програм Еразмус + , попут омладинских тренинга и размене студената. Своја искуства представиће некадашња ЕВС волонтерка, Милена Димић и једна од учесница омладинских размена, Соња  Соколов .

Формулар пријаве се попуњава на линку: https://goo.gl/forms/6f7Yokm0ytqTKkи52

************

Шта је Еразмус +?

Ерасмус+ је програм Европске Уније чија је област деловања везана за образовање, омладину и спорт, а траје од 2014- 2020. године. Ерасмус+ Млади је заменио програм Млади у акцији. Неки од циљева програма су: развијање вештина младих, промоција активног грађанства, мултикултуралност, толеранција, вишејезичност… Једини услов за учествовање у Ерасмус+ пројектима за младе је имати минимум 13 година и живети у Европској Унији или некој од партнерских земаља, као што је Србија.

За додатне информације можете се обратити на адресу:  vegayc.youthmobиlиty@gmaиl.com или на Фејсбук страници: https://www.facebook.com/events/240678583064563/.

(Извор: Машински факултет)

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.