МФорум 2016 Будва: Иновације и знање – стуб индустријског развоја

Радни део МФорум-а, који је свечано отворен 07. јуна на Машинском факултету у Београду, поздравним говорима Председника Привредне коморе Србије и Декана Машинског факултета у Београду, настављен је кроз излагање ауторских радова, већи број панел дискусија, округлих столова и неформалних дружења у Будви у периоду од 16. до 18. јуна.
Радни део скупа, поздравним говором и излагњем отворио је Продекан за наставу Машинског факултета у Београду, проф. др Љубодраг Тановић, а председавајући радних сесија били су проф. др Градимир Данон са Шумарског факултета у Београду и проф. др Часлав Митровић са Машинског факултета у Београду.
Радном делу форума присуствовали су представници компанија НИС, НЕЛТ група, ЈКП Београдски водовод и канализација, Хенкел, ЈКП Градска чистоћа Београд, Металац Горњи Милановац, Трокут Тест, SDT International ,СП Ласта, АД Железнице Србије, Ремид Вис, Рудници мрког угља Бановићи, SHP Celex Бања Лука, Pneumo-logic, Auditing Mont, Hotel Bracera, Institut Sigurnost, Efel Travel, Surfmont и други…
Током три радна дана представљена су 23 рада аутора из региона. Теме су обухватиле најновија достигнућа и смернице у области одржавања техничких система и система менаџмента пословних процеса, а посебан акценат се давао практичној примени усвојених сазнања.
Програм је био избалансиран и фокусиран на потребе привредне и академске јавности. Представљајући резултате покренутих и реализованих пројеката у привреди, у научним институцијама и јавним предузећима, као и знања, методе и технике, односно стандарде који су допринели или који могу допринети њиховој ефикаснијој имплементацији.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.