Презентација фирми Meusburger i Solfins

У среду 24. фебруара 2016. године у 13 часова у сали 513 на V спрату биће одржана презентација фирми Meusburger i Solfins.
Позивамо све заинтересоване да присуствују презентацији. Програм Meusburger фирме је највише везан за Производно машинство, конструкцију алата за бризгање пластике и просецање/пробијање.
Програм презентације је следећи:
1. MEUSBURGER / www.meusburger.com / – Борис Стантић:
– Информације и упознавање са фирмом Meusburger, процеси у производњи делова (каталози за израду алата за бризгање пластике, просецање-пробијање, радионичка опрема)
– Коришчење дигиталних медија у конструкцији, стандардни делови у изради алата, CAD import и асистент за састављање спецификације материјала (лака решења и асистенти за убрзање одабира потребних делова у конструкцији)
2. SOLFINS / www.solfins.com / – Миле Андесилић:
– Информације о комплетној палети компаније Solfins (Dassault Systemes – SolidWorks, ali i Catia, Enovia, Delmia, Simulia softverskim rešenjima, kao i SolidCAM softveru) и њихов потенцијал за истраживачке центре.
– Meusburger/Solfins сарадња и база за брзу конструкцију алата за бризгање.
– 3D experience платформа као решење за једну верзију истине (3DEXPERIENCE је свеобухватна пословна платформа која пружа софтверска решења за све сегменте вашег пословања – од маркетинга и продаје до развоја производа и производње)

Scheduled Издвајамо Обавештења и позиви
Bookmark the permalink.

Comments are closed.